Oldtimers te koop


Werkplaats

Voor uw bijzondere auto wilt u bijzondere zorg. Behalve het “normale” auto onderhoud (uiteraard ook APK) zijn onze monteurs vooral gespecialiseerd in reparatie van klassiekers die dagelijks gebruikt worden. We beperken ons daarbij niet alleen tot de mechanische werkzaamheden, ook laswerk, deelrestauraties en schadeherstel worden door ons in eigen huis uitgevoerd.

Onderhoud en restauratie

Wij hebben een heldere filosofie ten aanzien van reparatiekosten: uw klassieker wordt eerst uitgebreid nagekeken voordat we onze offerte uitbrengen. We geven u graag eerst een goed onderbouwd advies over de complete staat van uw klassieker om vervolgens uw specifieke opdracht te bespreken. Ook voor klassieke auto’s zijn vooraf duidelijke afspraken te maken waarbij u als klant mag verwachten dat er geen sprake kan zijn van “verrassingen” of “tegenvallers”.

APK en Klassieker Keuring

Naast onderhoud en reparatie voeren wij ook keuringen uit. Zo voeren wij zowel de standaard APK- keuring uit als een speciale door ons ontwikkelde keuring. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van klassieke auto’s hebben wij namelijk de ‘Klassieker Keuring’ ontwikkeld. Hierbij kijken wij naar de technische staat van de mechanische onderdelen, kijken wij naar het interieur en het exterieur, en bekijken we de originaliteit en exclusiviteit van de auto. Aan de hand van dit onderzoek stellen wij vervolgens een rapport op waarin een reparatie advies wordt gegeven plus de huidige marktwaarde.